Palvelemme myös muualla maassa

Oletko pohtinut, voisiko lattialämmityksen asentaa vanhaan taloon? Neron lämmityksen voi, kuten voi uusiinkin omakotitaloihin! Lattialämmitys voidaan kytkeä nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi, vaikkapa öljylämmitykseen, ja sen etuna on tasainen, miellyttävä lämmönjako sekä energiakustannusten säästö. Neron lämmityksellä on myös pitkät takuut ja toteutus on taatusti turvallinen!

Saneerauskohteiden lattialämmityksen suunnittelu katsotaan aina tapauskohtaisesti. Putken asennus riippuu lattiarakenteista. Lämmitys voidaan toteuttaa betoniin, lautalattiaan, raudoitusverkkoon ja eristeeseen.

Putki voidaan kiinnittää betonilattiaan suoraan putkikiinnikkein tai raudoituskoneella raudoitusverkkoon, jonka jälkeen lattia valetaan ja lattiankorko kasvaa 40–50 mm. Jos lattian korkoa ei voida kasvattaa, putki pystytään myös urittamaan lattiaan, jolloin korko pysyy entisellään. Asennuksen jälkeen ura täytetään betonilla.

Rossi- tai puulattian toteutus tapahtuu esimerkiksi suoraan puulattiaan putkikiinnikkein. Putkien väliin voidaan leikata kipsilevysoirot, jonka jälkeen putkien ja soirojen väli täytetään kipsimassalla. Tämän jälkeen voidaan asentaa lattian päälle kelluvalattiamateriaali, jolloin lattianpaksuus kasvaa 15 mm + lattiamateriaali. Lattianvalu on myös mahdollinen, mutta tällöin lattialla täytyy olla enemmän korkeusvaraa.

Haluaisitko kuulla lisää Neron lattialämmityksestä?

Saneerauskohteiden lattialämmitys on yksi Neron erikoisosaamisesta. Olemme toteuttaneet monia lämmitysremontteja Turun alueen koteihin, mutta palvelemme myös Tampereella, Helsingissä sekä muualla maassa. Referensseistä löydät muutamia kohteitamme.

Olemme täysin kotimainen yritys, jolla on takanaan vuosikymmenten kokemus. Ota yhteyttä, kerromme lisää ratkaisuistamme!