Palvelemme myös muualla Suomessa

Omakotitaloissa meiltä löytyy ratkaisu lähes joka lattiaan ellei jopa joka lattiaan. Laaja kiinnitysvalikoima mahdollistaa putken kiinnityksen lähes joka materiaalille. Putkitus asennetaan ja suunnitellaan spiraaliputkituksella, joka takaa lattian lämpenemisen aina tasaisesti.

Harkitsetko tulevaan omakotitaloosi lattialämmitystä? Neron lattialämmitys on miellyttävä jaloille, takaa tasaisen huonelämmön jokaiseen huoneeseen ja parantaa sisäilman laatua. Se on myös turvallinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen.

Lattialämmitys voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteissa koko kotiin tai vain kylpyhuoneeseen.Meiltä löytyy ratkaisu lähes joka lattiaan, ellei jopa joka lattiaan! Laaja kiinnitysvalikoima mahdollistaa putken kiinnityksen melkein mille tahansa materiaalille, ja kun putkitus asennetaan spiraaliputkituksella, takaa se lattian lämpenemisen aina tasaisesti.

Talosi lämmönlähde voi olla mikä vain aina öljylämmityksestä uusiutuviin, ekologisiin energialähteisiin, sillä lattialämmitys on kytkettävissä yleisimpiin lämmitysjärjestelmiin.

Aina laadukas asennus, laatutuotteilla

Kun tilaat lattialämmityksen kotimaiselta Nerolta, saat parhaimmat asentajat ja laadukkaan, Suomen oloihin suunnitellun lämmitysjärjestelmän! Jokainen Nero-lattialämmityksen asentaja on valtuutettu alan ammattilainen.

Luotamme tuotteisiimme niin paljon, että myönnämme niille tuntuvat takuut. Lattialämmityksen toimintatakuu on 10 vuotta ja lämmitysputken tehdastakuu 50 vuotta. Palvelemme pääosin Turun, Tampereen ja Helsingin alueilla, mutta myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!