Toimimme myös koko Suomen alueella

Kerrostaloissa lattialämmitys on erinomainen vaihtoehto matalan menoveden lämpötilan vuoksi. Lämmitysneliöitä on paljon, joten säästöä esimerkiksi pattereihin verrattuna syntyy huomattavasti.

Lattialämmitys on myös näkymätön ja pienissä kodeissa varsin fiksu, tilaa säästävä ratkaisu. Asukkaan on helppo itse säätää lämmitystä seinälle asennettavan termostaatin avulla. Lämmin lattia on ihanteellinen jaloille, jolloin huoneilma voi muutoin olla viileämpi.

Me Nerolla olemme erikoistuneet omakotitalojen ohella kerrostalojen lattialämmityksiin. Käytämme nykyaikaisten säädösten mukaisia askeläänieristyksiä, joihin on helppo kiinnittää putket U-hakasilla. Jakotukki on helppo virtausmitata useiden linjasäätöventtiilikokojen vuoksi. Myös jakotukkien säätöalue on laaja jakotukkien meno- ja paluupuolen piiriventtiileiden säätömahdollisuuden ansiosta. Jakotukeille on myös mahdollista saada vuodonilmaisimet.

Nero on kokenut kumppani projektiisi

Jos etsit kerrostalohankkeeseesi lattialämmitysten erikoisosaajaa, me laadimme sinulle mielellämme tarjouksen. Työskentelemme uudiskohteissa, mutta myös saneerattavissa kiinteistöissä etupäässä Helsingissä, Tampereella ja Turussa, samoin muualla Suomessa. On kyse sitten kylpyhuoneen tai koko huoneiston kattavasta lämmityksestä, meiltä onnistuvat molemmat.

Takanamme on jo useita kerrostaloprojekteja sekä suunnittelun että asennusten osalta. Sadat tuhannet asiakkaat ja miljoonat asennetut lattialämmitysmetrit ovat osoitus palvelustamme, joka perustuu vahvaan ammattitaitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin.