Palvelemme myös kautta Suomen

Lattialämmitys on yleistynyt huomattavasti nykypäivän hallirakentamisessa, joissa lattia-alat ovat suuria ja lämmityksen halutaan olevan energiatehokasta. Lattialaatan lämpeneminen estää myös vedon syntymisen, joka estää niin ikään pölyn pyörimisen ilmassa. Tilat lämpenevät myös miellyttävästi, jolloin niissä on mukavampi työskennellä ja asioida.

Nero-lattialämmitys on suunniteltu omakotitalojen ja kerrostalojen ohella julkisten tilojen ja hallien lämmitykseen. Hallin putkivalintana käytetään yleisesti 20 mm putkea. Putki kiinnitetään tavallisesti joko raudoitusverkkoon tai suoraan eristeeseen U-hakaskiinnityksellä.

Me Nerolla suunnittelemme lattialämmityksen tarkoin kohteen käyttötarkoituksen mukaan. Otamme huomioon lattirakenteen ja muiden tekijöiden ohella

esimerkiksi sen, pitääkö lattiaan kiinnittää mahdollisesti koneita, työkaluja tai muuta vastaavaa, onko kohde millaisessa työ- ja asiakaskäytössä ja niin edelleen.

Neron kanssa saat parhaimmat ratkaisut

Takanamme on jo neljä vuosikymmentä lattialämmitysasennuksia erilaisissa kohteissa aina kotitaloista halleihin, joista meiltä löytyy työmaita mm. Raisiosta. Edustamme parhainta alan osaamista ja laadukkaimpia järjestelmiä.

Kysy meiltä toteutusta uudis- tai saneerauskohteeseen päätoimialueillemme Turun, Tampereen tai Helsingin alueelle. Toimimme myös muualla Suomessa.